Stuntstep tweedehands kopen

Zoals vermeld onder het kopje "Kwaliteit van een stuntstep" heb je de meeste keuze en invloed op kwaliteit en betrouwbaarheid als je een nieuwe stuntstep koopt. Toch blijft het een belangrijke vraag of je je toekomstige stuntstep via marktplaats, een kennis of nieuw bij de dealer koopt. Een tweedehands stuntstep kopen raden wij in ieder geval ten zeerste af.

 

naar de webshop

 

Tweedehands stuntstep

Koop nooit een tweedehands stuntstep! Waarom niet? Een stuntstep koop je niet voor een korte periode, maar om er jarenlang gebruik van te maken. Een tweedehands stuntstep die op bijvoorbeeld Marktplaats wordt aangeboden is dan ook meestal al jaren in gebruik. Je weet dus niet wat er in al die jaren mee gebeurt is. Door het intensieve gebruik heeft de stuntstep veel te verduren, en kan het frame ontwricht zijn en de wielophanging beschadigd zijn. Bovendien koop je tegenwoordig al een goede nieuwe stuntstep voor de prijs van een tweedehands.

Nieuwe stuntstep

Koop je een nieuwe stuntstep dan ben je in de meeste gevallen veel beter uit. Bij de aanschaf van een nieuwe stuntstep ben je uiteraard veel vrijer in je keuze. Een nieuwe stuntstep is uiteraard nog helemaal perfect in nieuwstaat, je hebt zelf alle invloed op de kleur, formaat, vorm, accessoires en nog veel meer. Bovendien heb je dan 100% zeker geen last van verborgen gebreken. Ook de fabrieksgarantie krijg je alleen op een nieuwe stuntstep, let erop dat dit minimaal 2 jaar is. Een goede webshop of offline winkel kan je alles vertellen over kwaliteit en garanties.

Als je voor een scherpe prijs (goedkoop) een kwalitatief goede, veilige en betrouwbare stuntstep wilt kopen, is bol.com/stuntstepshop de meest geschikte keuze. Je hebt er een ruime keuze in merken, formaten en kwaliteiten uiteraard met reviews en testverslagen van gebruikers. Dus voor een goedkope en betrouwbare stuntstep met de benodigde accessoires moet je daar zijn.

Afdrukken