• Start
  • stuntstep aankoop advies

Een stuntstep kopen

 

naar de webshop

 

Het beste advies voor het kopen van de juiste stuntstep

Je ziet ze steeds meer, de stuntsteppen. Niet alleen op straat kom je de stuntstep steeds meer tegen, maar ook op de skatebaan en in de skateparken. Het is begonnen in Amerika en deze rage begint nu ook in Europa (en dus ook in Nederland) aardig grote vormen aan te nemen. Kinderen halen de raarste en moeilijkste trucs uit op de stuntstep. Hierdoor heeft deze veel meer te verduren dan een normale step of vouwstep. Zorg er daarom dan ook voor dat je een goede, stevige stuntstep koopt. Op Welkestuntstep.nl gaan we proberen je te helpen bij het kiezen van de juiste stuntstep en uiteraard welke stuntstep je juist niet moet kopen.

Wat is een goede stuntstep?

Doordat de stuntstep steeds populairder wordt, zie je ook dat er steeds meer goedkope stuntsteps worden aangeboden. Maar ook voor een stuntstep geldt: goedkoop is meestal duurkoop. Als je echt wilt stunten en mooie trucs wilt uithalen, dan moet je zeker geen stuntstep kopen van minder dan € 60,00. Deze zijn simpelweg niet sterk genoeg om alle kracht op te vangen, en dan kunnen er ernstige ongelukken gebeuren. Je hebt een aantal goede stuntstep merken in Nederland die een goede stuntstep aanbieden tussen de € 75,00 en € 100,00. Uiteraard is een duurdere stuntstep meestal beter dan een goedkopere, maar dat is logisch.

 

maddgear banner-1

 

Tweedehands of nep stuntstep

Je kunt beter geen tweedehands stuntstep kopen waarvan je niet weet wat er allemaal mee gebeurd is. Een tweedehands stuntstep kan door alle trucs en tricks wel zoveel niet zichtbare schade hebben, dat hij op veel plaatsen zwakke plekken heeft gekregen. Let ook op de vele (te mooie) aanbiedingen van namaak en nep steps. Deze zijn wel goedkoop, maar vaak gemaakt van slechte kwaliteit onderdelen en materialen. En ook dat kan weer tot vele gevaarlijke situaties leiden met ongelukken en blessures tot resultaat. Kwaliteit, degfelijkheid en veiligheid zijn altijd belangrijker dan een paar euro's korting!

 

 

Afdrukken E-mail